torsdag 4. juli 2013

Halloooooooo.....!

Hei!

Jada, det er liv i meg - selv om jeg ikke har blogget på en og en halv evighet. Etter at vi flyttet har det stått dårlig til med stabilt nett - noe som er helt nødvendig når man skal laste opp bilder. Du skjønner hva jeg mener..? ;) I tillegg har det vært noen helsemessige fartsdempere, som heldigvis er forsert og et tilbakelagt stadium.

Men, jeg har i hvert fall tatt bilder av de fleste kort og prosjekter underveis, så HELT har jeg ikke sviktet. Planen er å gjøre nytt forsøk neste uke. Sommeren er ikke all verden å skryte av her i Norge..
(Og spesielt blir det nedtur etter å ha tilbragt to uker under konstant blå himmel og 34-39 grader i skyggen.) Så da er det fint å ha en hobby!

I går fikk jeg ryddet på hobbyrommet - det så ut som om noen har sluppet granater og bare forlatt stedet.... Er det bare jeg som roter noe helt forferdelig under kreative prosesser...?

Selv om jeg har vært fraværende her, har jeg fulgt med i andres blogger - og - som vanlig blir jeg stum av beundring. Det er så mange FLINKE og KREATIVE sjeler der ute! Så takk for at DERE i det minste deler skaperverkene med oss andre :)

Gleder meg til å fortsatt kikke innom dere, og gleder meg til å oppdatere bloggen (hvis jeg får nettet til å holde seg nogenlunde stabilt!) :)

I mellomtiden håper jeg det er MYE finere vær der du er, og kos deg rikelig i sommer!!

Stor klem - Camilla :D

1 kommentar:

  1. Næmmen, så koselig å se at det er liv her :) Og godt å høre at du ikke har slutta å scrappe. Rot? Hva er det? Tror ikke jeg har rot hjemme, ikke det jeg har sett i allefall... Men ikke så lett å se for det ligger så mye rart rundt omkring overalt som ikke har funnet tilbake til plassen sin ennå. En dag når jeg får god tid skal jeg hjelpe dem å komme seg på plass igjen, når jeg er ferdig med det skal jeg sjekke om det er noe rot hos meg :P
    God sommer, Camilla! Skal hilse så mye fra Anette :) Nå er vi på hytta, det er meldt knallvær i helga. Kos deg i sola .)
    klem Unni

    SvarSlett