onsdag 1. juni 2011

Bok!

Hallo! :) I dag er det ENDELIG vakkert vær og sol igjen. Her har det regnet, tordnet og vært ukult vær i dagevis...


Også jeg har forsøkt meg på å lage "bok", som jeg vil vise dere her.Hun som fikk posen i forrige innlegg måtte jo har et bursdagskort også:


Motivet er selvfølgelig fra Magnolia, hun er malt med Distress ink. De kule hengslene er stanset ut med TH die og lakket med crackle accent.

Metallpynten er fra Korthobby (mener jeg å huske), den hvite er malt med Crakle Paint fra Ranger og distresset. På enkelte detaljer har jeg malt på en slags glitter/shimmermaling. Aner ikke hva den heter, men den blandes med vann og det blir skikkelig fint. Teksten er fra Magnolia.

Sommerfuglen er fra Nille, blomstene fra Papirloftet. Stickles er påført i rikt monn!

Teksten er fra Papirloftet og er embosset.

Papiret er jeg i skrivende stund usikker på hvor kommer fra, men vær trygg på at det er en fantastisk leverandør! Bokstavene er et klistremerkealfabet, og er påført Glossy Accent.

Boken innvendig. Loving Wishes" er fra Magnolia, teksten og swirlen på tagen er fra Stempelglede. "Glad i deg" er fra Ett trykk. Sommerfuglene er stanset ut med MS punchere, og igjen et Magnoliastempel, farvelagt med Distress Ink. (Jeg bruker aldri noe annet, så jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg oppgir det hele tiden) Teksten i bakgrunnen i boken husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, jeg har hatt det i mange år. Legg for øvrig merke til den løse tagen; det er nok min aller største favorittdie for tiden. Den er fra Magnolia (again, I know!) og den er SUPERB! BRILLIANT! PERFEKT!


Stempelglede lager de vakreste tekststemplene.... Sommerfuglen er fra Korthobby (tror jeg), og er malt med Crackle Paint og distresset.

Skoene til Tilda har fått en runde med Crackle accent på skoene og ballongen. Digger den lakken!
Hjerte dinglen er fra.... samme sted jeg kjøper alle andre metallting (Jeg må seriøst huske hvor jeg kjøper dem!)

Baksiden av boken. Her ser man "resten" av hengslene, de er veldig kule!

Lille vakre Tilda... En meget fotogen dame, må jeg si.

Når det kommer til brettingen av denne type prosjekt synes jeg det var skikkelig gøy. Derimot er jeg veldig åpen for forslag til hvordan men mesterlig får limt det hele samme uten at det kladder for mye. Jeg opplever at det glipper opp, og så må jeg lime litt på nytt. Samtidig må ikke trekkspill-effekten skvises for mye sammen...


Tusen takk for at du stakk innom, må du ha en flott og solrik dag!

Klem, Camilla :)

3 kommentarer:

  1. Hei på deg :) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. ååååååå så fine kort du lager. Ha en super sommer. Klem fra meg:)

    SvarSlett
  2. Den er så flot og utrolig gennemført :O)

    SvarSlett