tirsdag 30. juni 2009

Så har jeg endelig fått montert dette settet fra Hänglar og Stänglar. Prøvemalte litt i går, og jammen fikk jeg brukt dem til noen ultrakjappe haste-nød-kort! Til kjæresten min
Til min venninne Christine.



Tusen takk for at du "stikker innom" bloggen min!

Ha en god natts søvn :)



Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg blitt tante, til en liten prins. Han måtte selvfølgelig få et kort av TANTE! Inn
Har gått til anskaffelse av en borderpunch - fra Fiskars.


Tog fra Cuttlebug, og et ukjent antall halvperler!


Tusen takk for at du besøker bloggen min!












Enda et kort til en som har kjøpt seg leilighet.





Hmm, her kommer bildene i feil rekkefølge igjen,..
Men; dette er et bestillingskort til et par som har skaffet seg sitt første hjem sammen. Har sydd, noe jeg sjeldent gjør. Morsomt!


Har også sydd på forsiden.



søndag 21. juni 2009

Sukk...!
På fredag ble jeg tante til en liten prins ved navn William. Jeg gleder meg ENORMT til at jeg kan komme og hilse på de nybakte foreldrene - og familiens nyeste tilskudd. Det er ti år siden sist det var en baby hos oss, så dette skal bli stas! Var ute og shoppet bittesmå klær, og det er UMULIG å ikke bruke penger... Sitter nå og lager kort til ham, og jeg er redd det ikke skal bli fint nok. (Greit, han er HELT ny, og bryr seg bare om pupp, ren bleie og søvn...)

I dag har vi revet terassen, den var helt skakk og viglete. Det hadde selvfølgelig vært artig om det gikk an å skru opp bordene - men neida! De som satte opp terassen hade nok som mål å kunne kjøre strisvogn på den. Det er i gjennomsnitt brukt 3.597 skruer pr m3..
Phew!

Takk for at du besøker meg! :)

onsdag 3. juni 2009

Kort til to år gamle Synneva.




Papiret er så hyggelig!



Takk for at du besøker bloggen min :)


Har laget et bryllupskort på bestilling. Bloggen og jeg er ikke alltid like gode venner, så på mystisk vis kommer bildene i omvendt rekkefølge..
Jeg er skrekkelig forelsket i disse blomstene, de bare må med. Halvperlene (hjertene) kjøpte jeg på Panduro, og får ikke tak i flere!

Her er "baksiden" av spinninghjertet. Har brukt den lille swirlen fra Grunge Heart Collection (Stempelglede) Usannsynlig fine stempler!


Innsiden av kortet. et var morsomt å finne en måte å lage taglommer og kunne bruke Grunge Circle stemplet.




Forsiden av kortet, og forsiden av spinninghjertet.
I ettertid er jeg mektig irritert for at jeg benyttet gluedots til å feste vellumen.
Tusen takk for at du besøker bloggen min!