mandag 27. april 2009

Bestillingskort, til en hestegal konfirmant.
Trappekort blir det helt klart flere av, det var morsomt!
De to runde tagene kan tas ut.

Magnoliahesten er så fin! :)
Sammenbrettet i konvolutt.


Måtte jo prøve meg på dette konvoluttkortet. Jeg har bare brukt vanlig (tynt/lett) pyntepapir, men kunne nok med fordel ha brukt et langt tykkere mønsterpapir, eller Bazzill. Next time! :)

Ellers er jeg simpelthen forelsket i disse rosene...Laget en (egentlig to) litt stor tag, da det var ønske om at hele navnet skulle være med. Og Dortea er et fint navn, så jeg skjønner det :) Sittande Tingla er etter mitt skjønn et "must" når en liten dame er mottaker.

tirsdag 21. april 2009

Ser man det, ser man det! Med kyndig hjelp fra noen som kan, fikk jeg på plass listen min. Takk for hjelpen! :)
Det er liksom om å gjøre å få med seg alt her i verden. Derfor tok jeg med meg malesaker og satt med ute i solen (om enn litt kaldt) og begynte å farvelegge. Vakkert vær, og favorittsysselen var i gang. Gleden var kortvarig, for bier og humler synes tydeligvis at dette er såpass spennende at de MÅ klenge. Når man da innehar akutt bzzz-fobi, blir det heller slitsomt å "hygge" seg ute. Dermed bar det inn.

Jeg har hørt at tomatplanter holder disse små djevelene på avstand, kanskje jeg burde prøve det?

mandag 13. april 2009

Jeg skjønner jo at det går an å gjøre mer enn å bare legge ut bilder, og litt tekst - men jeg strever så forferdelig med å få lagt ut oversikt over bloggene til de fantastisk flinke damene hvis arbeid jeg hemningsløst beundrer. Jeg får knote litt til, eller bare slenge pc'n ut av vinduet! .. ;)

En ting jeg lurer veldig på, mens jeg nå ennå er her og taler til universet; hvordan rekker alle disse produktive og flinke damene alt? Har de kanskje en slik fjernkontroll - som man setter verden i pause på og dermed har all tid i verden til å gjøre både det ene og det andre, før man får satt seg ned blandt hyggesakene? Eller, har de en slik klokke som Hermine fikk låne av Humlesnurr? X antal vridninger på uret, og vips så er man tilbake i tid og kan ordne opp. En slik klokke kunne jeg meget vel ønske meg...

Men så var det altså denne bloggen da. Jeg får kaste meg ut i det og prøve på nytt! ;)
Påskekort, bestilling, til Isabella.
Det er første gangen jeg lager et spinningkort, og det var morsomt.


Innsiden av påskekortet til Isabella.
Påskepose til guttene.Baksiden.

Detalj. Dårlig bilde, dessverre...
Vertinnegave til en nabo. Wiff of Joy stempel. Og det er bare èn ting å si om de stemplene; de er NYYYYDELIGE!!!!
Bestilling. Til en sprek dame på 75.
Innsiden av kortet til Kari. Jeg digger dette stempelet, den gamle damen er bare så sprudlende hærlig!