fredag 20. februar 2009

100% håndlaget. Min kjære bror lever og ånder for Enga, så jeg måtte jo bare prøve. Heldigvis falt det i smak! ;)


Innsiden av kortet. Har embosset, noe jeg sjelden gjør. Dumt, for det blir så fint!


Bursdagskort (bestilling). Hun ønsket er skikkelig kjærestekort, med masse hjerter "og sånn". :)


Dete er også morsomt å lage; og sjokolade er jo så godt!!!

Kjøpte en ferdgboks, bare dekorerte, fylte på sjokolade og knøt en gjeng med bånd på. Mottakeren ble kjempeglad!
Etter inspirasjon fra Ett trykk, hvor Elin Pettersen hadde laget et togkort. "Sittande Elwin" fra Magnolia er et annet av mine favorittstempler.

Egentlig synes jeg rosa er den vanskeligste farven å jobbe med. Må inrømme at jeg ble fornøyd denne gangen. Hvem kommer utenom Magnolia stempler?? Og spesielt etter at de har blitt så mye finere og mer uttrykksfulle! "Sittande Tingla" er et av mine favorittstempler..


Det eneste jeg synes var tricky, var å lukke den. Jeg limte den igjen, etter å ha tatt på limet mange ganger, slik at det bare klistret så vidt. Skulle jo åpnes som en ekte melkekartong! :)


Det aller mest morsomme, er å lage "kort" (brette papir) som ikke er tradisjonelt. Som for eksempel denne melkekartongen. Kjempekul, og utrolig enkel å lage. (Oppskrift: kreativhobby.no)

Dette stempelet er så hyggelig...

Et bestillingskort. Jeg digger den dansende damen fra Art Impressions.
Pappa er jo heller ikke så gammel som mannen her, men igjen; det er et skikkelig kult stempel!
Mener å huske at de er fra Art Impressions?


Pappa'n min er også ihuga golfentusiast.


Det er så mye kule papir å få tak i, og med dette papiret MÅTTE det jo bli en golfball!

Min kjære stemamma er svært glad i golf. Riktignok er hun meget yngre enn damen på stempelet, men det var bare så kult at jeg måtte bruke det. Hun ble veldig glad for kortet. :)
Så har jeg oppdaget et nytt stempelmerke! Wiff og Joy! Aldeles nydelige stempler.

Bokstavene er fra QK (cookie cutter) og heter Fiesta. Kjempefine!
Glemte å ta bilde av denne, så den er litt lurvete..


Juleboken min. Denne er et uunværlig verktøy for meg, fra november og fremover mot jul. Her er alt jeg trenger å vite; hvem som skal ha julegaver og hva de ønsker seg. Alt jeg trenger å huske på; julemat til julaften; juleblomster; alt av mat, bordkortgaver og gaver til pakkelek til juleselskapet; gaver til julestrømpene til barna; gaver og oppgaver til rebusen til barna - kort sagt; alt jeg skal huske på og gjøre. Det hører med til historien at jeg er en nokså ustrukturert person hele året- men fra november og frem til jul går alt på skinner. Jeg aner ikke hva folk snakker om når de snakker om stress og alt det der. Jeg KOSER meg! :)

Hvis lilla ikke er julefarve, så er i alle fall IKKE turkis det. På tross av det faktum, så synes jeg dette ble utrolig fint. Kanskje mer vinteraktig en juleaktig. (Malin hadde laget et lignende kort som jeg har hentet min inspirasjon fra)

Enda et hyggelig Papilio stempel. Og de hjertene gjør seg virkelig!


Denne julenissen fra Qk Revolution er kjempefin. Dog tar det en liten evighet å montere den sammen.... Da jeg holdt på med den 5. lurte jeg på om jeg var riktig klok... (skulle ha en nisse på hver invisasjon jeg sendte ut)


Jeg er svært glad i detaljer, og skulle helst ha gjort tusen små ting ut av alle muligheter. På tross av det, så begrenser det seg. Og alle prosjektene mine føles halvgjorte...

Stempelet kom nå i '08, og er virkelig koselig. Halve gleden er å farvelegge disse stempelene. Takk, Malin!

En blå variant til. Blå er kanskje heller en mer Amerikansk julefarve? Det har kommet utrolig mange fine blå og julete mønsterark - og da bare MÅ man! ;)


Lilla er for meg en uvanlig julefarve. Men, jeg synes jo det ble veldig hyggelig alikevel. Er veldig glad i dette stempelet, altså :)
En variant, med samme stempel.

Papiliostempel fra i fjor. De er så hyggelig å ha på kortene!


Ikke nok med at Malin er flink til å farvelegge med Distress ink, hun lager noen utrolig fine stempler! Papiliostams heter de, og jeg er helt frelst. Kjøpte noen i fjor, malte opp en hel haug. Så kom det nye i år...
Dette kortet laget jeg på kurs hos Malin Petterson (Steffens AS), og DET er virkelig en dame som vet å farvelegge. Da jeg kom fra kurset kastet jeg alle ferdigmalte stempeltrykk (det var jo en del...), og begynte på nytt. Jeg hadde sett lyset!
Har vært på kurs hos Hilde Røisehagen, en dame jeg har stor respekt for. Vi ble introdusert for maling med Distress ink. Dermed ble det kjempegøy å male.

Lokket. Det er morsomt å lage denne typen snøring; med amljer og bånd.

Noen av QK flaskene og glassene er limt på 3D puter.



Detalj fra innsiden av boksen.
Hun som fikk denne, ble så glad at tårene rant. Hun er en meget takknemmelig dame å gi kort til, for hun setter så umåtelig pris på det.

Fra en annen side


Eksplosjonsboks til en venninne.

Boksen inni

Boksen fra en anne side

Den andre eksplosjonsboksen jeg laget. En kollega sluttet og hun fortjente noe i hennes favorittfarve; rosa.
Dette er laget av emballagen til en QK dies.